CS-Manager nu med gratis registering

CS-Manager.com har nu åbnet op for gratis registering.
 

Det er en glædelig nyhed at kunne fortælle at CS-Manager.com har fjernet deres oprettelses gebyer på 10 kr. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at prøve det!

Når du opretter en ny konto på CS-Manager.com får du 2 ugers gratis VIP som giver adgang til 2D og en masse andet sjov, efter disse 2 uger koster det så 15 kr / mdr for VIP, men det er helt sikkert også pengne værd.

 

Hvad er CS-Manager?

CSM er et Counter-Strike manager spil, hvor du vil være ansvarlig for et hold af CS-spillere, personale, medlemmer og ugentligt udgifter og indtægter

Det er dit job at finde den perfekte balance af din opmærksomhed og være sikker på at være hurtig til at opdage hvilke dele af din klan, som har brug for at blive arbejdet med. Igennem forskellige sektioner kan du styre dine spillere, økonomi, personale, taktikker, kampe og meget meget mere!

Vil du være på toppen af spillet, og avancere til højere divisioner, eller er de andre claner en for stor udfordring, så du bliver nødt til at rykke ned i en lavere division og arbejde dig hele vejen op igen?

Dette afhænger helt af dig, som manager for dit eget professionelle CS hold og alt der følger med det!

 

(Kilde: CS-Manager.com)

 

Links
www.CS-Manager.com 

Skrevet af Christian Nyhuus - Lørdag den 1 december 2007. kl. 02:47 * Læst 4226 gang(e)


Kommentar


ForShot CSM
 
oliver
 

Forside
Omkring mig
Billede Galleri
Film Galleri
Guides
Links
Søg
Sitemap
RSS Feed for Webdesignz.dk