Beta af Arto 2008 ude

Så er den første beta version af arto 2008 klar til brugerene
 

Idag har Arto.dk offenligtgjort i sit nyhedsbrev at de har åbnet op for test af Arto 2008.

 

Dan Poulsen som er redaktør oplyser nogle af de nye funktioner i Arto 2008 i et debat indlæg

En af de fedeste funktioner ved Arto 2008 er til at finde i profilteksterne. Vi har integreret widgets i profilerne, som gør at du helt selv kan bestemme hvordan og hvor meget af din profil der skal vises. Hvis du ikke vil have en venneliste i din profil, så fjerner du den bare. Hvis du gerne vil have et stort billede vist i profilen, så aktiverer du det bare.

Du bestemmer selv hvor stor din profiltekst skal være, eller hvor din afstemning skal stå henne. Der er masser af fede widgets, og du kan helt selv bestemme hvordan de skal stå i din profil.

Det nye widget design betyder at du ikke længere behøver kigge på den samme, gamle opsæning i alle profiler du besøger. Nu kan alle have en helt unik profil!

Alt hvad du skal gøre for at rette din profilopsætning er at bruge knapperne "Tilpas profil" og "Skift baggrundsbillede" i toppen af din profil!

Ud over det har resten af siden naturligvis også fået en overhaling. Vi har droppet menuen i venstre, så selve tekstområdet er blevet meget større.

 

Hele debat indlæget kan ses her: http://beta.arto.dk/?/section/forum/viewthread.aspx?id=7713550

 

Betaen af Arto 2008 kan findes her: http://beta.arto.dk

Skrevet af Christian Nyhuus - Torsdag den 24 april 2008. kl. 01:04 * Læst 6157 gang(e)


Kommentar


Forside
Omkring mig
Billede Galleri
Film Galleri
Guides
Links
Søg
Sitemap
RSS Feed for Webdesignz.dk