Blue Snowball USB mikrofon

Jeg har for et par uger siden købt en Blue Snowball USB Mikrofon til et par online projekter
 

Da jeg sammen med nogle kammerater er igang med et par online projekter, der kommer til at indeholde informations og "how to" videoer, bestemte jeg mig for at disse videoer skulle laves med ordenlig lyd.

Jeg undersøgte derfor marked, og kom igennem en masse forskellige mikrofoner, den første jeg umiddelbart faldt over var Blue Snowball - efter ar kigge rundt, fandt jeg hurtigt ud af at marked var stort, jeg kiggede derfor også en del på Blue YetiBlue SparkRØDE Podcaster og Audio Technica AT2020.

Blue Snowball

Dog kom jeg frem til den vudering at for prisen ville Blue Snowball være en rigtig god start, som evt kunne udskiftes senere - hvis behovet for endnu bedre lyd skulle opstå.

 

Jeg har endnu ikke lavete nogle videoer med Blue Snowball endnu, jeg håber på jeg snart kommer igang. Jeg har fortaget flere tests af den, og jeg kan kun sige; den lyder formidabelt! Købet er bestemt ikke fortrudt på nogen måde!

 

Det er min plan at jeg vil komme med et lidt dybere review / anmeldelse af Blue Snowball når jeg får lavet de første videoer med den.

 

Hvis du skulle have interesse i en Blue Snowball, kan jeg anbefale at finde den på eBay.co.uk da de her findes til en god pris. 

Skrevet af Christian Nyhuus - Onsdag den 8 oktober 2014. kl. 09:56 * Læst 5884 gang(e)


Kommentar


creasibra
<a href=https://gcialisk.com/>cialis 5 mg
 

Forside
Omkring mig
Billede Galleri
Film Galleri
Guides
Links
Søg
Sitemap
RSS Feed for Webdesignz.dk